tirsdag 15. november 2011

Konvoluttbakt laks, middag

Denne retten er super enkel og kjempe god hvis du liker fisk da;)

Når du åpner pakken ved bordet lukter det bare herlig










For en person gjør du slik:
På et stykke aluminiumsfolie har du ca. 2 poteter skåret i skiver, så legger du fisk over potetene salte og pepre etter ønske. Ha de grønnsakene du ønsker over fisken, jeg hadde løk og gulrøtter, smør og hakket bladpersille. 

Pakk sammen og bak i ovnen i 45 minutter på 175 grader Celsius


Mandag: Kremet kyllinggryte med ris og grønnsaker
Tirsdag: Konvoluttbakt laksefileter med grønnsaker, smør og urter
Onsdag: Betasuppe
Torsdag: Spise hos svigermor
Fredag: Pasta med laks og fløtesaus
Lørdag: Hjemmelaget hamburger med bacon, aromasopp og Dennymikes bbq saus
Søndag: Stekt entrecote, med fløtegratinerte grønnsaker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...