lørdag 28. januar 2012

Deviled eggs

Det ble mange egg etter brubchen i dag, så jeg laget noen fylte egg.
Denne lille fingermaten som på engelsk heter deviled eggs smakte jeg for første gang da jeg bodde i USA, jeg har gått rundt og ment at detter er litt 70 talls mat, men det viser seg at fylte egg som dette går helt tilbake til romertiden. Årsaken til at det heter deviled/djevelsk er at de ble ansett som sterke pga sennepen en gang på 1800 eller 1900 tallet en gang. Tror du kan blande inn det du føler for, men at ved siden av eggene er majones en av hoved ingrediensene

Kok 6 egg til de er hardkokte
del de i to og ta ut plommen
Plommen har du i en bolle, mos og bland inn
1 ts sterk sennep
0,5 dl majones
1/2 ss fin hakket løk
1 ts finhakket sylteagurk
Salt and pepper
Paprika

Sprøyt fyllet tilbake i eggene eller fyll de med en teskje. 
Her er en link til deviledeggs.com for flere oppskrifter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...