søndag 15. juli 2012

Merguez og chippolata med salat med tabouleh

Det første vi gjorde når vi ankom Ils de Ré var å handle pølser, merguez og chippolata. Det er mye god mat i Frankrike og mye av det får vi tak i Norge, men ikke grove pølser som disse.
Merguez og chippolata herlig grovepølser som i Norge etter visse lover ville blitt kalt kjøtt i tarm.
Hvorfor kan vi ikke få kjøpt slike pølser i Norge? Vi i vår familie vil ha grove pølser og vi bryr oss ikke om det blir kalt pølser eller kjøtt i tarm.

Vi lagde en enkel salat med tabouleh og lokal bifftomat

1 stor tomat på størelse med en voksen manns neve
1 mellomstor agurk
3 små hjertesalater
3 dl tabouleh
Hakket opp en stor tomat og en agurk
blandet inn ferdig kjøpt tabouleh
hadde i 3 små hjertesalater og blandet.
Vi grillet noen poteter også:)

1 kommentar:

  1. Åhhh, merguezpølser er jo sååå godt!!! Får meg til å tenke på Tunisiaferien jeg og Tuva var på for 4 år siden...
    Høres ut som om dere koser dere på tur hvertfall! Fortsatt god sommer...
    Klem fra Elisabeth

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...