fredag 14. juni 2013

Grillet nakkekoteletter med råkostsalat med fetaost

Vi griller mye om sommeren og det trenger ikke å være så avansert. Litt godt kjøtt noen bakte poteter og en god saltat er alt som skal til.
Å grille nakkekoteletter er enkelt, gni dem inn med en god rub eller bare salt og pepper .
Når du snur kjøttet pensler du på litt god bbqsaus. Vi har falt for denne som er på bildet under, 
Sweet Baby Ray's


Poteten la jeg i en ildfast form med litt olivenolje og maldonsalt og bakte i ovnen i ca. 1 time.
I denne råkostsalaten har jeg brukt fetaost for å gi den litt salt og hvis du vil kan du bruke en blåmuggost som for eksempel Selbu blå få å gi den en mer pikant smak.

1 eple
2-3 gylrøtter
1 lite nykålhode.
1/2 boks med Solvår salatfetaost eller tilsvarende mengde blåmuggost.
riv grønnsakene og eplet
smuldre osten med en gaffel og bland sammen med
2-3 store ss creme fraiche
2-3 stor ss majones.



2 kommentarer:

  1. Sweet Baby Ray er fin som pizzasaus også. :) Vi testet det ut på grillet pizza.

    SvarSlett
  2. vi bruker også bbq saus fra Sweet Baby Ray.
    Og jack daniels sine er også svært gode. :)
    Liker også å lage vår egen, men skal vi kjøpe så blir det en av de to nevnt over. :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...