mandag 20. oktober 2014

Regnbuens sommerfugler med pesto, baconbiter og søte små tomater

Sponset innlegg
Farfalle arcobaleno-regnbuens sommerfugler.
Farfalle er pasta formet som sommerfugler eller små tversoversløyfer.
I denne blandingen fra Matbazaren.no finnes det pasta i forskjellige farger, pastaen er farget med tomater og rødbeter, oregano og spinat og sepiablekk.
Jeg fikk disse to produktene farfalle arcobaleno og økologisk pesto genovese av Matbazaren for å teste ut eller for å smake på. Matbazaren.no er onlinebutikk som selger delikatesser fra Italia og Frankrike.


Farfalle med pesto og baconbiter
Enkel oppskrift til enkel middag

Middag til 4
500 g Farfalle
200 smårett bacon
50-100 g pesto, bland sammen litt og litt
1 pk med Tomberry eller andre småtomater

Kok opp vann til farfallen, ha i litt salt og pasta
Stek opp smårett baconen
Når pastaen er ferdig kokt siler du av vannet, bland baconen og pestoen sammen med pastaen og rør rundt. Ha pastaen serveringsboller, strø småtomtene over og pynt med noen basilikmsblader.
Server en grønn salat til.
Etter anbefalt koketid var pastaen al dente slik jeg liker den og fargestoffene ga ikke noe utpreget smak på pastaen, morsom og fargeglad sløyfer å servere barna. Den økologiske pestoen var kanskje en smule salt for meg, men det var kanskje måten å konservere den på, for jeg kjente ikke den typiske smaken av askorbinsyre/konserveringsmiddel som det ofte smaker av pestoer på krukker.

Se så søte og små Tomberryene er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...